Suunnistus

Terhon keskimatka

Kisa sivut avattu linkin takaa

Kuntosuunnistukset 2021

Alustavasti kuntosuunnistuspäiviksi on kaavailtu seuraavia päiviä ke

vkopvmKarttaratamestarit
185.5.KorijärviTeijo Myllyla, Guy Lindell, Esko Fyhr
222.6.NeulakalliotVisa Sippu, Jorma Sippu, Ari Torniainen
2630.6.SavijärviJorma Sippu, Heidi Huusari, Seppo Peltola
3028.7.TakkukangasHeidi Huusari, Heikki Koskela, Visa Sippu,
3318.8.MämmäläVisa Sippu, Teijo Myllylä, Jorma Sippu
3715.9.RainionmäkiAri Torniainen, Seppo Peltola, Heikki Koskela

Nuorten rasticup alkoi ja lähdön tunnelmaa korona-aikana
Maalissa on hyvä kerrata rata

KESKILAAKSO-RASTIT 2021

Inkeroisten Terho, Kouvolan Suunnistajat ja Keskilaakso-lehti järjestävät kuntorasteja huhtikuusta lokakuuhun keskiviikkoisin eripuolilla entistä Anjalankosken aluetta.

Tapahtumat ovat avoimia kaikille halukkaille. Iltarastit eivät ole kilpailu. Rasteja voi etsiä rauhallisesti kävellen kesäilloista nauttien, tai juosten, kukin kuntonsa ja taitonsa mukaan. Vasta-alkajia neuvomme alkuun, kysykää opastusta järjestäjiltä.

Koronavirus aiheutaa muutoksia iltarastikauden aloitukseen. Aloitamme omatoimisuunnistuksilla. Seuraamme viranomaisten määräyksiä ja toimimme niiden mukaisesti. Tilanne voi muuttua nopeastikin. Tarkista ohjeet iltarastisivuiltamme!

Voit maksaa osallistumismaksun Rastilippu-palvelussa. Tervetuloa rasteille!

HUOM! Omatoimisuunnistusten kartat tulevat ladattavaksi sitä mukaa kun ratamestarit niitä valmiiksi saavat. Rastit ovat maastossa keskiviikosta sunnuntaihin. Hyödynnä pitkä aikaväli.

Reittihärveli, kartat ym.