Suunnistus

AM-yösuunnistuskilpailu

Kilpailut pidetty ja tulokset löytyvät kisasivuilta tulokset osiosta. Reittihärveli on myös tehty.

Nuorten rasticup tältä kesältä saatu päätökseen ja Terholle saavutuksena oli kokonaistuloksissa yksi sarja voitto sekä yksi toinen sija.

Nuorten rasticup alkoi ja lähdön tunnelmaa korona-aikana
Maalissa on hyvä kerrata rata

Keskilaakso-Rastit ke 16.9.

AM-yösuunnistusten vuoksi karttoja ei ole saatavissa ennakkoon vaan ainoastaan paikanpäällä. Reittihärveli on myös saatavilla kisojen jälkeen.

Omatoimisuunnistusta – Terho järjestää

Jaamme  nyt yleiseen tietoon jo pääsiäisestä asti olleet omatoimikuntorastit Inkeroisissa. Nämä pääsee läpi vaikka pelkällä kännykällä. Ohessa tarkempaa tietoa asiasta

Kuntorastit ja karttojen jakaminen on toteutettu UsynligO-nimisellä sovelluksella, joka on  täyttänyt tehtävänsä hienosti. Seuraavan linkin takaa löydät ohjeet sovelluksen asentamiseen ja käyttöön. Sovellus löytyy sekä iPhone että Android -puhelimille. Ohjeet sovelluksen asentamiseen ja käyttöönottoon löydät täältä: UsynligO- ohjeet ja vinkit

Sovelluksen ladattuasi se näyttää sinulle automaattisesti lähellä olevat radat ja voit katsoa karttaa puhelimelta tai tulostaa sen paperille.

Voit halutessasi suorittaa osallistumismaksun 5 EUR  seuran tilille FI74 5200 0620 0072 75 tai maksaa Smartumilla.

Inkeroisissa on kolme eri rataa. Ensimmäinen on nimellä Harjoitus Lidln kulma ja se on lähinnä kortteli ja polkusuunnistusta. Soveltuu kaikille.

Toinen on Metsärastiti Korijärvi, joka on metsäsuunnistusta kahden radan verran. Helpompi lähtee Ampumamajalta ja vaikeampi Komokalliolta. Vaatii suunnistustaitoa.

Myös Keskilaakso-Rastien radat tulee tänne kun Terho on järjestelyvuorossa.

Omatoimisuunnistus ohje Keskilaakso-Rastit

1. Jos haluat kausikortin, osta se alempana olevan ohjeen mukaisesti

2. Ilmoittaudu haluamaasi tapahtumaan Rastilipussa ja maksa suoritus. (Vaatii kirjautumisen Rastilippu/SuomiSport-palveluun) Tai maksa se Smartumilla mobiilissa
– Kuten ennenkin lyhyin, eli D-rata kaikille maksuton
– Kun kaikki tiedot on syötetty pääset sivulle, josta voit valita karttatiedoston. Karttatiedosto on pdf-muodossa. Talleta se omalle koneellesi ja tulosta paperille.
– Huomaa, että kartat tulevat ladattavaksi sitä mukaa kun ratamestarit niitä valmiiksi saavat. Eli kaikki kartat eivät ole heti saatavilla. Jos ehdit jo ilmoittautua, mutta haluamaasi karttatiedostoa ei vielä ole näkyvillä, laita sivu kirjanmerkkeihin ja katso myöhemmin uudestaan.

3. Paikalle ei ole opasteita. Lähtöpaikalla on rastilippu. Rasteilla on rastilippu ja kuitunauha tms. lappu, jossa on rastitunnus. Maalissa on rastilippu. Ei leimasimia, ei ajanottoa.

4. Pysäköinti: Jos karttaan on merkitty pysäköintipaikka jätä auto siihen.

5. Muista noudattaa viranomaisten ohjeita turvaväleistä ja kokoontumisrajoituksista. Eli jälkipelit oman perheen kesken tai etänä.

Niille, joilla ei ole mahdollisuutta tulostaa itse karttaa, on varattu rajoitettu määrä valmiiksi tulostettuja karttoja.Keskilaakso-Rastien kartta on noudettavissa entisen Anjalankosken verotoimiston pihalta Keltakankaalta tapahtumapäivänä klo 14.00 – 18.00. Muistakaa noudattaa annettuja ohjeita. Vain etukäteismaksut – rahaa yms. maksuvälineitä ei oteta vastaan.

Muistakaa näin kauden alussa sprinttisuunnistuksessa kielletyt kohteet. Ne poikkeavat metsäsuunnistuskartan kielletyistä kohteista. Sprinttikarttoihin on yleensä johonkin kulmaan merkitty kielletyt alueet ja kohteet. Nyt jos koskaan ei parane astua kenenkään nurmikolle tai kukkapenkille. Huomaa siis, että sprinttikartalla olevaa tummanvihreää väriä ei saa ylittää tai läpäistä. Ei vaikka siitä näyttäisi hyvin pääsevänkin. Saattaahan olla että siellä tummanvihreäksi merkityllä alueella on esim. tulppaanien sipuleita ojennuksessa. Katso tarkemmin kielletyistä alueista täältä

Turvallista ja antoisaa suunnistusta!

KESKILAAKSO-RASTIT 2020

Inkeroisten Terho, Kouvolan Suunnistajat ja Keskilaakso-lehti järjestävät kuntorasteja huhtikuusta lokakuuhun keskiviikkoisin eripuolilla entistä Anjalankosken aluetta.

Tapahtumat ovat avoimia kaikille halukkaille. Iltarastit eivät ole kilpailu. Rasteja voi etsiä rauhallisesti kävellen kesäilloista nauttien, tai juosten, kukin kuntonsa ja taitonsa mukaan. Vasta-alkajia neuvomme alkuun, kysykää opastusta järjestäjiltä.

Koronavirus aiheutaa muutoksia iltarastikauden aloitukseen. Aloitamme omatoimisuunnistuksilla. Seuraamme viranomaisten määräyksiä ja toimimme niiden mukaisesti. Tilanne voi muuttua nopeastikin. Tarkista ohjeet iltarastisivuiltamme!

Voit maksaa osallistumismaksun Rastilippu-palvelussa. Tervetuloa rasteille!

HUOM! Omatoimisuunnistusten kartat tulevat ladattavaksi sitä mukaa kun ratamestarit niitä valmiiksi saavat. Eli kaikki kartat eivät ole heti saatavilla, vaikka kartan tilauslinkki olisikin valmiina. Rastit ovat maastossa keskiviikosta sunnuntaihin. Hyödynnä pitkä aikaväli.

Reittihärveli, kartat ym.

Kuntosuunnistukset 2020

Alustavasti kuntosuunnistuspäiviksi on kaavailtu seuraavia päiviä ke

vkopvmKarttaratamestarit
196.5.KorijärviTeijo Myllyla, Guy Lindell, Esko Fyhr
2227.5.NeulakalliotVisa Sippu, Heikki Koskela,  Seppo Peltola
2517.6.HiidenmäkiJorma Sippu, Heidi Huusari, Jarmo Issula,
288.7.TakkukangasHeidi Huusari, Visa Sippu, Teijo Myllylä
325.8.NeulakalliotVisa Sippu, Jorma Sippu
3526.8.SavijärviAri Torniainen, Seppo Peltola, Heikki Koskela
3816.9.RainionmäkiVisa Sippu, Jorma Sippu

Keskilaakso-Rastit 2019

Terhon osalta kuntosuunnistukausi on päättynyt. Inkeroisten Terho kiittää kaikkia osallistujia ja toimitsijoita. Toimitsijoille on tulossa syksyllä seuranpuolesta päätöstilaisuus, joka tässä mainittakoon. Tilastoja päättyneestä kuntosuunnistuskaudesta:

•  kävijöitä virallisesti 855 kpl. (ei kirjattuja jokunen kymmen tähän päälle)
  • keskiarvo  on 122 hlö/ ilta
  • eniten kävijöitä n.160 oli Neulakallion kartalla 15.5.
  • vähiten kävijöitä eli 99 kävijää oli elokuussa pahimpaan hirvikärpäsaikaan.