Suunnistus

Kuntosuunnistukset 2021

Alustavasti kuntosuunnistuspäiviksi on kaavailtu seuraavia päiviä ke

vkopvmKarttaratamestarit
185.5.KorijärviTeijo Myllyla, Guy Lindell, Esko Fyhr
222.6.NeulakalliotVisa Sippu, Jorma Sippu, Ari Torniainen
2630.6.SavijärviJorma Sippu, Heidi Huusari, Seppo Peltola
3028.7.TakkukangasHeidi Huusari, Heikki Koskela, Visa Sippu,
3318.8.MämmäläVisa Sippu, Teijo Myllylä, Jorma Sippu
3715.9.RainionmäkiAri Torniainen, Seppo Peltola, Heikki Koskela

Nuorten rasticup alkoi ja lähdön tunnelmaa korona-aikana
Maalissa on hyvä kerrata rata

Omatoimisuunnistus ohje Keskilaakso-Rastit

1. Ilmoittaudu haluamaasi tapahtumaan Rastilipussa ja maksa suoritus. (Vaatii kirjautumisen Rastilippu/SuomiSport-palveluun) Tai maksa se Smartumilla mobiilissa
– Kuten ennenkin lyhyin, eli D-rata kaikille maksuton
– Kun kaikki tiedot on syötetty pääset sivulle, josta voit valita karttatiedoston. Karttatiedosto on pdf-muodossa. Talleta se omalle koneellesi ja tulosta paperille.
– Huomaa, että kartat tulevat ladattavaksi sitä mukaa kun ratamestarit niitä valmiiksi saavat. Eli kaikki kartat eivät ole heti saatavilla. Jos ehdit jo ilmoittautua, mutta haluamaasi karttatiedostoa ei vielä ole näkyvillä, laita sivu kirjanmerkkeihin ja katso myöhemmin uudestaan.

2. Paikalle ei ole opasteita. Lähtöpaikalla on rastilippu. Rasteilla on rastilippu ja kuitunauha tms. lappu, jossa on rastitunnus. Maalissa on rastilippu. Ei leimasimia, ei ajanottoa.

3. Pysäköinti: Jos karttaan on merkitty pysäköintipaikka jätä auto siihen.

4. Muista noudattaa viranomaisten ohjeita turvaväleistä ja kokoontumisrajoituksista. Eli jälkipelit oman perheen kesken tai etänä.

Niille, joilla ei ole mahdollisuutta tulostaa itse karttaa, on varattu rajoitettu määrä valmiiksi tulostettuja karttoja.Inkeroisten Terhon Keskilaakso-Rastien kartta on noudettavissa entisen Ampumamajalta tapahtumapäivänä klo 14.00 – 18.00. Muistakaa noudattaa annettuja ohjeita.

Muistakaa näin kauden alussa sprinttisuunnistuksessa kielletyt kohteet. Ne poikkeavat metsäsuunnistuskartan kielletyistä kohteista. Sprinttikarttoihin on yleensä johonkin kulmaan merkitty kielletyt alueet ja kohteet. Nyt jos koskaan ei parane astua kenenkään nurmikolle tai kukkapenkille. Huomaa siis, että sprinttikartalla olevaa tummanvihreää väriä ei saa ylittää tai läpäistä. Ei vaikka siitä näyttäisi hyvin pääsevänkin. Saattaahan olla että siellä tummanvihreäksi merkityllä alueella on esim. tulppaanien sipuleita ojennuksessa. Katso tarkemmin kielletyistä alueista täältä

Turvallista ja antoisaa suunnistusta!

KESKILAAKSO-RASTIT 2021

Inkeroisten Terho, Kouvolan Suunnistajat ja Keskilaakso-lehti järjestävät kuntorasteja huhtikuusta lokakuuhun keskiviikkoisin eripuolilla entistä Anjalankosken aluetta.

Tapahtumat ovat avoimia kaikille halukkaille. Iltarastit eivät ole kilpailu. Rasteja voi etsiä rauhallisesti kävellen kesäilloista nauttien, tai juosten, kukin kuntonsa ja taitonsa mukaan. Vasta-alkajia neuvomme alkuun, kysykää opastusta järjestäjiltä.

Koronavirus aiheutaa muutoksia iltarastikauden aloitukseen. Aloitamme omatoimisuunnistuksilla. Seuraamme viranomaisten määräyksiä ja toimimme niiden mukaisesti. Tilanne voi muuttua nopeastikin. Tarkista ohjeet iltarastisivuiltamme!

Voit maksaa osallistumismaksun Rastilippu-palvelussa. Tervetuloa rasteille!

HUOM! Omatoimisuunnistusten kartat tulevat ladattavaksi sitä mukaa kun ratamestarit niitä valmiiksi saavat. Rastit ovat maastossa keskiviikosta sunnuntaihin. Hyödynnä pitkä aikaväli.

Reittihärveli, kartat ym.