Hiihto

Hakekasa vailla levitystä
Paikka jonne se pitäisi levittää
Isompi hakekasa

Inkeroisten Terho on saanut UPM:ltä prosessiin kelpaamatonta haketta, joka on tarkoitus levittää seuran latupohjille, jolloin siitä tulee tasaisempi alusta myös kävelyyn. Hake ei riitä koko matkalle, mutta pahimmat paikat tarkoitus tasoittaa. Talkoot levitykseen suunnitteilla Juhannusviikolla.

Terho kiittää kaikkia suokävelyissä mukana olleita. Ohessa kuva Lamminsuon lammesta

Suovilla kukkii, samoin karpalo

Suokävelyt

Terho järjestää kaksi suokävelyä ensi 31.5 ja sitä seuraavana 7.6 torstaina kello 18.00 alkaen. Lähtöpaikka vaihtuu viimeaikaisesta Sikosaaren tien päähän koska se tie on paljon paremmassa kunnossa.

Piirre-Osasto ja hiihto ovat ajaneet lumitilanteen salliessa latuja talvella. Säiden salliessa latujen tekoa jatketaan pääsiäisen tienoille.

Piirre ajaa Marinkylän ladut ja Terho Amskin ladut sekä pururadan vanhan osan jos lunta on riittävästi.

PDF-tiedostovitonen.pdf (51 kB)
Terhon vitosen latukartta